Skip to content

Edge Golvslip

Boka maskin

Vi på VAAK Golvslip är det trygga valet för att hyra eller köpa Edge Golvslip! Är du som privatperson eller kanske företaget ute efter en effektiv och pålitlig slipmaskin, så har du kommit helt rätt. Här på VAAK Golvslip erbjuder vi både uthyrning efter den tidsramen som passar dig, men även försäljning av slipmaskin om du planerar att använda den regelbundet.

Edge - för överlägsen prestanda

Edge är en innovativ och avancerad golvslipmaskin som är känd för sin enastående prestanda. Med sin kraftfulla motor och höga rotationshastighet kan den enkelt hantera olika typer av golvbeläggningar, inklusive trä och betong. Med Edge kan du slipa trägolv, polera betonggolv och andra material med lätthet.

Trots den grymma prestandan, så är maskinen lätt att använda, även för dig utan erfarenhet!

Slipa ditt golv själv - enkelt och riksfritt

Många väljer idag att själva slipa sina golv istället för att anlita en hantverkare. Förutom att det är kostnadseffektivt är det också ett roligt projekt som inte kräver för mycket förkunskaper.

Vid upphämtning eller leverans så ger vi även användbara tips och råd om att slipa golv själv, så att du kan få ett fantastiskt resultat. Läs mer i vår guide om att slipa trägolv själv.

Utöver detta erbjuder vi även uthyrning och försäljning av golvslipsmaskiner för dig som har engagemanget och tiden, men saknar rätt verktyg eller en egen slipmaskin.

Vilken lösning passar dig bäst?

Fördelar med en Edge golvslip

Enkel att använda

En stor fördel med Tomcat Edge är att den är väldigt enkel att använda och förstå. Trots att det är en avancerad maskin är den användarvänlig och kräver inte mycket erfarenhet.

Tomcat
Tomcat Edge golvslipmaskin

Smart design

Tomcat Edge är inte bara kraftfull, den är också smart designad för att vara smidig att använda. Den kan komma åt hörn, kanter och under möbler, vilket gör den ännu mer praktisk att använda.

Slipmaskin för trägolv

Oavsett om du vill slipa parkettgolv i vardagsrummet eller altanen, så kan du lita på att Edge golvslipmaskin ger dig ett jämnt resultat och en professionell yta.

Trägolv

Effektiv borttagning av färg

Om du behöver ta bort färg från ditt golv, är Edge en pålitlig maskin att använda. Den tar effektivt bort färg utan att skada golvet eller lämna märken efter sig, vilket är vanligt med andra slipmetoder som med en bandslip. Edge är också en perfekt lösning för att slipa altanen eller rengöra den från ingrodd smuts.

Om oss

VAAK golvslip är din pålitliga partner för att hyra eller köpa en Edge slipmaskin för ditt golvprojekt. Vi erbjuder även försäljning av Edge slipmaskiner för de som planerar att använda den regelbundet. Med dess enkla användning och smarta design kan du vara säker på att få ett jämnt och professionellt resultat varje gång du använder Edge.

 

Vårt erfarna team på VAAK golvslip är dedikerat att ge dig den bästa servicen och rådgivningen för att du ska uppnå dina golvslipningsmål. Vi har ett brett utbud av Edge slipmaskiner tillgängliga för uthyrning eller försäljning, och våra medarbetare är redo att hjälpa dig med alla dina frågor och behov.

 

Slipa ditt golv själv har aldrig varit enklare och roligare med Edge från VAAK Golvslip. Låt oss vara din partner för att uppnå ett fantastiskt och professionellt resultat på ditt golvprojekt.

 

Kontakta oss idag för att hyra eller köpa en Edge slipmaskin och få den bästa upplevelsen av golvslipning!

VAAK Golvslip