Skip to content

Hyra Golvslip

Letar du efter en kostnadseffektiv och praktisk lösning för att slipa dina golv? Då har du kommit helt rätt! Att hyra golvslip är ett utmärkt alternativ som kan spara dig både tid och pengar. 

Här hos oss på VAAKgolvslip kan du smidigt och enkelt hyra golvslipar, så att du kan förnya dina trägolv med otroliga resultat.

Fördelar med att hyra golvslip via oss

Att hyra en golvslip är en smart lösning för både privatpersoner och företag som behöver slipa sina golv. Det är ett kostnadseffektivt alternativ jämfört med att anlita en golvslipare och ger dig möjlighet att själv kontrollera hela processen. Med våra högkvalitativa golvslipar från Tomcat får du själv tillgång till professionella verktyg och teknik som kan ge dig ett imponerande slutresultat. Vill du läsa mer om vår slipmaskin Tomcat Edge?

Smidig leverans

Vi erbjuder lämning och hämtning av slipmaskin, smidigt och enkelt. Föredrar ni att hämta den hos oss går detta även bra!

Bra priser

Vi erbjuder de bästa marknadspriserna för uthyrning. Vi strävar alltid efter att utmana!

Låna när du vill

Låna efter dina villkor - vad som passar dig bäst tidsmässigt. Det går bra att låna våra maskiner flera dagar samt förlänga tiden om behövs.

Guidning

Vi har möjlighet att ge er rådgivning och Instruktioner inför användning. Beställs leverans visar vi hur slipmaskinen ska användas.

Försäkrade

Försäkring under användning och hyrtiden ingår.

Hyr efter dina behov - hur länge du vill

Hyr du en golvslip via oss så kan du arbeta i din egen takt och anpassa slipningen efter dina egna behov och preferenser. Vi har möjlighet att hjälpa dig med att välja rätt typ av golvslip som är bäst lämpad för ditt specifika golv och vårt erfarna team kan ge dig råd om vilka inställningar och slippapper som är lämpliga för din yta (samt vilken ordning de ska användas i). Med våra moderna och användarvänliga golvslipar kan du enkelt avlägsna gammal yta, jämna ut ojämnheter, skapa en slät och vacker finish.

 

Vi vill att det ska vara bekvämt och lätt att hyra en golvslip via oss. Våra golvslipar är därför väl underhållna och levereras med nödvändiga tillbehör och instruktioner för att du enkelt ska kunna komma igång. Längst vägen finns vi tillgängliga, för att svara på dina frågor och ge dig råd om hur du bäst använder golvslipen för att uppnå önskat resultat. Hos oss kan du välja flexibla hyresperioder för att passa dina behov och scheman.

Boka din golvslipsmaskin idag!

Fyll i nedan vad du vill hyra och när, välj om du vill hämta golvslipen hos oss eller få den levererad till dig, smidigt och enkelt.

Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt
Hyra Golvslip
Total kostnad för uthyrning
Namn Totalt
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Payment methods

pro

Credit Card details

pro

Miljötänk

Genom att hyra en golvslip från VAAKgolvslip får du också möjlighet att utföra golvslipningen på ett miljövänligt sätt. Våra golvslipar är utrustade med effektiva dammavskiljningssystem som minimerar damm och partiklar i luften, vilket skapar en hälsosammare arbetsmiljö och minskar påverkan på miljön. 

Framförallt gör du ett miljömässigt smart val redan när du väljer att bevara och förnya ditt befintliga golv, framför att köpa ett helt nytt.

Vad behöver man tänka på när man ska slipa sitt golv själv?

Att hyra golvslip och slipa sitt golv själv är ett klokt ekonomiskt val, men självklart vill man inte att slutprodukten ska bli ful eller dålig. Ett gott råd är att utföra detta när man har tid och tålamod, men om du vill veta mer om vad man behöver tänka på kan ni läsa mer här.

Väljer ni att hyra via oss kan ni vara säkra på att ni får väl underhållna slipmaskiner när det passar er, till konkurrenskraftiga priser. Oavsett om du behöver slipa dina trägolv i ditt hem, kontor eller annan plats, så kan du lita på att VaakSlip inte tummar någonting på service.

Så om du letar efter en kostnadseffektiv och praktisk lösning för att slipa dina golv själv, överväg att hyra en golvslip från VAAKgolvslip. Kontakta oss idag för att hyra din golvslip och komma igång med ditt golvprojekt!

Vart finns vi?